ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΑΛ: ΜΕ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΑΛ: ΜΕ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο κ. Ανδρουλάκης είχε τη μοναδική ευκαιρία να γκρεμίσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη, συντασσόμενος με την πρόταση της Ελληνικής Λύσης, για την κατάθεση πρότασης δυσπιστίας στην ψήφιση του γάμου ομοφυλοφίλων.

Τότε όμως επέλεξε να κρατήσει την διεφθαρμένη και επικίνδυνη κυβέρνηση στην εξουσία! Έκτοτε ο Μητσοτάκης συγκυβερνά με δεκανίκια τον κ. Ανδρουλάκη και τον κ. Κασσελάκη, που πλέον ειναι συνεργοί σε όλα τα κυβερνητικά εγκλήματα.

Εννοείται ότι η Ελληνική Λύση θα συνταχθεί με οποιαδήποτε πρωτοβουλία που θα απαλλάξει την Ελλάδα από την ολέθρια κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Με πυροτεχνήματα όμως, δεν κάνεις πολιτική.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ “ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ” ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ, ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ “ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΨΕΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ”
Επόμενο άρθροΦράγκος Εμμανουήλ (Φραγκούλης): Κατάθεση στεφάνου κατά τη Μαθητική Παρέλαση στο Σύνταγμα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου