ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Ο «επαγγελματίας ανεπάγγελτος» Κυριάκος Μητσοτάκης, αντί να ασχολείται με τις (πραγματικές και τίμιες) επαγγελματικές δραστηριότητες του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, οφείλει να δώσει πειστικές εξηγήσεις για το πως καταφέρνει και πλουτίζει, την ώρα που η Ελλάδα και οι Έλληνες πτωχεύουν. Φαινόμενο που απαντάται μόνο σε μπανανίες και όχι σε σύγχρονες δημοκρατίες.

Η «επαγγελματική σταδιοδρομία» Μητσοτάκη βέβαια εξαντλείται στον διορισμό του από την κυβέρνηση Σημίτη, σε θυγατρική της Εθνικής, την οποία και κατέστρεψε, κρύφτηκε πίσω από την βουλευτική του ασυλία για να μην λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη, αλλά η Ελλάδα πλήρωσε κολοσσιαία πρόστιμα για τα «κατορθώματα» του.

Μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να μην λογοδότησε για τα «δωράκια» αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από τη Siemens, αλλά θα λογοδοτήσει για τα «δωράκια» εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που έκανε σε φίλους και γνωστούς του ως πρωθυπουργός υπό μορφή «ενισχύσεων».

Η πρέπουσα απάντηση είναι η ρήση του Ηρακλείτου, «Ύες βορβόρω ήδονται μάλλον ή καθαρώ ύδατι». (Τα γουρούνια ευχαριστιούνται περισσότερο στον βούρκο, παρά στο καθαρό νερό).

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ