Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2026
Αρχική Δελτία Τύπου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ Ν. ΔΕΝΔΙΑ: ΤΟ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ Ν. ΔΕΝΔΙΑ: ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΕΝ “ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ”

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2025

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ Ν. ΔΕΝΔΙΑ: ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΕΝ “ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ”

Υπό την πίεση της παλλαϊκής οργής για τον ανελέητο διωγμό των στελεχών της ΣΜΥΝ, που «υπενθύμισαν» στην κυβέρνηση ότι «η Κύπρος είναι Ελληνική» και ότι η Τουρκία είναι εχθρός και όχι «φιλη και σύμμαχος», οι κκ Μητσοτάκης και Δένδιας, ως σύγχρονοι «Μαυρογιαλούροι», επιχειρούν να «κατευνάσουν» το στράτευμα με «φιλοδωρήματα».

Ο Κ. Μητσοτάκης ανακοινώνει αυξήσεις μισθού στους αξιωματικούς και ο Ν. Δένδιας σπεύδει να τις ανακοινώσει ξανά!

Οι «Μαυρογιαλούροι» της ΝΔ λησμονούν ότι το φρόνημα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που σφυρηλατήθηκε στους αιώνες με θυσίες και αυταπάρνηση, δεν «εξαργυρώνεται» ώστε να εξασφαλιστεί η «σιωπή» τους.

Η Ελληνική Λύση προειδοποιεί τον Κ. Μητσοτάκη και τον Ν. Δένδια:

– Να μην τολμήσουν να τιμωρήσουν τα στελέχη και την διοίκηση της ΣΜΥΝ.

– Να μην τολμήσουν να κλείσουν τη σχολή βρίσκοντας «αφορμή» από το συγκεκριμένο περιστατικό.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Εκπομπή “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ” ΑΝΤ1 28/03/2025
Επόμενο άρθροΘέμα: Εθελουσίες και “bonus” στις συστημικές τράπεζες