ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ – «ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ»

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ – «ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ»

Ο Κ. Μητσοτάκης αφού εξαπέλυσε υβριστική επίθεση στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης κάνοντας λόγο για «πατριώτες της φακής», κρύφτηκε πίσω από τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, ο οποίος παραβιάζοντας τον κανονισμό δεν έδωσε τον λόγο στον κ. Κυριάκο Βελόπουλο επί προσωπικού.

Η απάντηση λοιπόν στον «πολιτικό μάγειρα» Κ. Μητσοτάκη και τις αναφορές του σε «όσπρια» είναι η ακόλουθη:

«Πατριώτης της φακής» είναι αυτός που προεκλογικά παριστάνει τον «Μακεδονομάχο» αλλά μετεκλογικά αγκαλιάζει τον Ζάεφ και προωθεί τις μεθοδεύσεις των Σκοπιανών.

«Πατριώτης της φακής» είναι αυτός που κάνει εκθέσεις για τα δήθεν «έργα τέχνης» του κακοποιού Ράμα, ενώ ο Φρέντι Μπελέρης «σαπίζει» στα κάτεργα των Τιράνων.

«Πατριώτης της φακής» είναι αυτός που δέχεται την μετατροπή της Κύπρου σε «συντεταγμένες» και των Δαρδανελίων σε «τουρκικά στενά».

«Πατριώτης της φακής» είναι αυτός που προσέρχεται σε διάλογο με την Τουρκία, προαναγγέλλοντας ότι «μπορεί να χάσουμε και κάτι».

«Πατριώτης της φακής» είναι αυτός που αφήνει την Ελλάδα να καίγεται, ρίχνοντας τις ευθύνες στον καύσωνα, στην κλιματική αλλαγή, στον άνεμο και τον κακό μας τον καιρό.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Κόστος αλλαγής ονομασίας του Yπουργείου
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Απάντηση σε Κ. Μητσοτάκη 24/07/2023