ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙ “ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑΣ”

Ελληνική Λύση

ΤΡΙΤΗ 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙ “ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑΣ”

Ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, μιλώντας σε συνέδριο για την Υγεία, θεώρησε πρέπον να ενημερώσει ότι «δεν κρατά μούτρα στον Ερντογάν».

Την ώρα που η Τουρκία απειλεί ανοιχτά τον σκληρό πυρήνα της εθνικής μας κυριαρχίας, δεν μπορεί ο Έλληνας πρωθυπουργός να μιλά για «γραφικές δηλώσεις». Δυστυχώς, αυτές οι δηλώσεις του πρωθυπουργού είναι που συνιστούν «γραφικότητα».

Αντίθετα, είναι επιτακτική ανάγκη να καταστήσουμε ξεκάθαρο στην Τουρκία ότι εάν συνεχίσει τις παραβιάσεις στην εθνική μας κυριαρχία, θα καταρρίψουμε τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη και θα βυθίσουμε αύτανδρα τα πλοία τους στο Αιγαίο.

Αυτές οι ξεκάθαρες δηλώσεις είναι οι μόνες που καταλαβαίνει η Τουρκία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΦΡΑΓΚΟΥ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΡΟΛΟ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΑΣ ΕΝΩ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΑΡΩΝΕΙ