ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎ ΟΤΙ “Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ”

Ελληνική Λύση

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΎ ΟΤΙ “Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ”

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να μας πει πότε ακριβώς ανέλαβε ο ίδιος και κυβέρνηση του την «ευθύνη» για το έγκλημα των Τεμπών.

Ο πρωθυπουργός και κυβέρνηση του όχι μόνο δεν ανέλαβαν, αλλά «ανέβαλαν» την όποια ευθύνη τους, μιλώντας για «θυσία των παιδιών» και για «ευθύνες σταθμαρχών».

Την «ευθύνη» για την διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών και την τιμωρία των ενόχων, θα αναλάβει ο Ελληνικός λαός στις ερχόμενες εκλογές, στέλνοντας την Ν.Δ., το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τον ΣυΡιζΑ στο «χρονοντούλαπο της ιστορίας».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΠαλιοβάιος Αθανάσιος, Τσαριτσάνη Λάρισας – Εκδήλωση μνήμης για τους εκτελεσμένους από τους Ναζί
Επόμενο άρθροΘέμα: Ανύπαρκτα Επαγγελματικά Δικαιώματα αποφοίτων των Γεωπονικών Τμημάτων 5ετούς φοίτησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και των άλλων Πανεπιστημίων