ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στηρίζει όλες τις εθνικές πατριωτικές μνήμες που καλύφθηκαν από την Ελληνική Σημαία.
Όλες τις εθνικές μνήμες που ανέδειξαν την Εθνική Ανεξαρτησία, την Δημοκρατία, τον υγιή και αξιοκρατικό κοινοβουλευτισμό και τον ελεύθερο πατριωτικό λόγο και σκέψη.

Δεν επιδέχονται λοιπόν απαγόρευσης ούτε εθνικές εορτές, ούτε η ορθόδοξη θρησκευτική παράδοση, ούτε οι μνήμες των εθνικών δημοκρατικών αγώνων της πατρίδας μας!
Όλα αυτά μαζί συνθέτουν και οφείλουν να συνθέτουν την σύγχρονη, περήφανη, ανεξάρτητη και δημοκρατική Ελλάδα!

Γι’ αυτά αγωνιζόμαστε! Η Νέα Δημοκρατία για να γίνει πειστική ως προς τις προθέσεις της θα έπρεπε και στο Εφετείο και στα καταστήματα των αλλοδαπών να επέβαλλε τη νομιμότητα! Το ίδιο ισχύει και για κόμματα της αριστεράς που όταν έκλειναν εκκλησίες και ακυρώνονταν ακόμα και η Ανάσταση, δε μίλησαν!

Η κοινή τους κάθοδος στο Εφετείο απέδειξε ότι δεν τους ένοιαζε η δημόσια υγεία αλλά η ψηφοθηρία!
Θεωρούμε ότι οι πολιτικοί αρχηγοί ξέχασαν την ατομική ευθύνη προστασίας της δημοκρατίας και του πολιτεύματος, είναι απλά “ανευθυνουπεύθυνοι” και ζητούν “ατομική ευθύνη” μόνο από τους πολίτες.

Η τρέχουσα πολιτική αντιπαράθεση όμως ,δείχνει την απόλυτη ανευθυνότητα των πολιτικών αρχηγών, όταν καλλιεργούν διχαστικά μηνύματα στην συγκεκριμένη συγκυρία, όταν η πατρίδα βάλλεται πανταχόθεν.

Η καλλιέργεια διχασμού για μικροκομματικά και προσωπικά οφέλη , με την Τουρκία να παραβιάζει την εθνική κυριαρχία, να προβαίνει σε νέο Αττίλα για πρώτη φορά από το 1974 και να απειλεί με πόλεμο είναι ανοησία και αγγίζει την ακούσια προδοσία.

Και το σύνολο του πολιτικού συστήματος θα κριθεί από την ιστορία για την σημερινή του συμπεριφορά. Όχι λοιπόν στο διχασμό , ναι στην εθνική ενότητα που έχει οδηγήσει τους Έλληνες στα Μεγάλα Έπη.

Όποιος λειτουργεί με γνώμονα τις επόμενες εκλογές, θα καταδικαστεί από τις επόμενες γενιές.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ