ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – “ΑΠΑΤΗΛΟΙ” ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Ελληνική Λύση

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

“ΑΠΑΤΗΛΟΙ” ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη του παρέμβαση αλλά και στην συνέντευξη με το BBC, μίλησε για «θετικές ειδήσεις» αναφορικά με την ελληνική οικονομία.

Όντως, υπάρχουν «θετικές ειδήσεις», αλλά αυτές δεν αφορούν τον ελληνικό λαό ο οποίος γονατίζει από την φορολογία, το κόστος ενέργειας, την πραγματική μείωση μισθών και την εξαθλίωση.

Αντίθετα, επί τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της Ν.Δ., οι μόνες «καλές ειδήσεις» αφορούν τα «καρτέλ» ενέργειας, τους ολιγάρχες, τους «εθνικούς εργολάβους» που βρίσκονται στον στενό πυρήνα του «επιτελικού κράτους».

Για το μεταναστευτικό, ότι και να δηλώσει ο κύριος Μητσοτάκης, η αλήθεια είναι ότι ζημίωσε το εθνικό συμφέρον, αποδεχόμενος τις εξωφρενικές απαιτήσεις των Γερμανών, για επιστροφές «αιτούντων ασύλου»! Η Ελλάδα της υπογεννητικότητας, αντιμετωπίζει πλέον την υπαρξιακή εθνική απειλή, της «αντικατάστασης πληθυσμού», από τις εγκληματικές πολιτικές Ν.Δ., ΣυΡιζΑ, ΠΑΣΟΚ.

Όσον αφορά και το συνεχιζόμενο σήριαλ με τα Γλυπτά του Παρθενώνα, η Ελληνική Λύση έχει σαφέστατη πρόταση αντί των υποκριτικών «ευχολογίων» όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών: Νομική δράση για οικονομική αποζημίωση από όλες τις χώρες που κατέχουν παράνομα, μέρη της εθνικής μας κληρονομιάς, αναδρομικά και για όσο καιρό εξακολουθούν να τα εκμεταλλεύονται (Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία κλπ). Μόνο έτσι θα εξαναγκαστούν οι κλεπταποδόχοι να μας επιστρέψουν τα κλοπιμαία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Επόμενο άρθροΙωάννα Καποδίστρια, Άμφισσα Φωκίδας – Ημέρα της Εθνικής Αντίστασης 27/11/2023