ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – “ΑΠΟΛΟΓΗΤΗΣ” ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Ελληνική Λύση

ΠΕΜΠΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

“ΑΠΟΛΟΓΗΤΗΣ” ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Ο κ. Μητσοτάκης «διαβεβαίωσε» σε δηλώσεις του με το πέρας της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ ότι δεν ετέθη από την Τουρκία οποιοδήποτε ζήτημα σε βάρος της Ελλάδος.

Ο πρωθυπουργός αντί να υπερασπίζεται το εθνικό συμφέρον, εμφανίζεται ως «απολογητής» της βάρβαρης Τουρκίας και του φασίστα Ερντογάν, προκειμένου να δικαιολογήσει την παθητική στάση που ακολουθεί και αποδεικνύεται καταστροφική.

Ο κύριος Μητσοτάκης προφανώς αγνοούσε τις παραβιάσεις του εναέριου χώρου μας κατά την έναρξη της συνόδου, προφανώς δεν θεωρεί «πρόκληση» το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης που ακρωτηριάζει την πατρίδα μας, προφανώς δεν θεωρεί «απειλή» τις ναζιστικές δηλώσεις Τσαβούσογλου περί «ζωτικού χώρου».

Η Ελληνική Λύση προειδοποιεί την κυβέρνηση ότι την κερκόπορτα συνεκμετάλλευσης που άνοιξε με το «turkaegean» θα σφραγίσει ερμητικά ο ελληνικός λαός τη νύχτα των εκλογών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Καταγγελίες για καμώματα τοπικών “παραγόντων” της Θεσπρωτίας με την ευκαιρία της έλευσης Κοσοβάρων για φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα τα οποία έδωσαν βάση σε ακραίους κύκλους της Αλβανίας και του Κοσόβου να πανηγυρίζουν, με δηλώσεις του τύπου: “Η Ελλάδα βαίνει προς την αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Κοσόβου”(!)
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ