ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Ελληνική Λύση

ΚΥΡΙΑΚΗ 09 ΜΑΪΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Η συνεχιζόμενη βεβήλωση του Ιερού Ναού της Αγίας Σοφίας, αυτού του Αγίου Τόπου του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας συνιστά πρόκληση για κάθε Έλληνα.

Έπειτα από την μετατροπή της σε τζαμί, τώρα οι βέβηλοι Τούρκοι τοποθέτησαν ακόμα και φωτεινές πινακίδες που αναγράφουν ότι ο «Αλλάχ είναι μεγάλος»!

Η συνεχιζόμενη αφωνία της κυβέρνησης είναι ανεπίτρεπτη. Τα ιερά και τα όσια του Έθνους και της Πίστης δεν μπορεί να τα υπερασπίσει καμιά «Ουνέσκο» όπως έχει αποδειχθεί, παρά μόνον οι θεματοφύλακες των, οι Έλληνες.

Καλώ τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να πάψει να συμπεριφέρεται ως απλός παρατηρητής αυτού του ιστορικού ανουσιουργήματος που συνετελέσθη επί των ημερών του. Οφείλει να πάρει άμεσα θέση και να αντιδράσει με όλες του τις δυνάμεις για να υπερασπιστεί την Πατρίδα και την Ορθοδοξία.

Η ιστορία θα είναι αμείλικτη απέναντι σε όσους σιωπήσουν αυτές τις κρίσιμες στιγμές.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροNέα γραφεία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στα Χανιά
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΕΞΗ ΠΑΤΕΛΗ