ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ

Ελληνική Λύση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ

Σε τούτες τις δύσκολες και κρίσιμες για την πατρίδα καταστάσεις, απευθύνουμε προς όλο το πολιτικό σύστημα ένα μήνυμα εθνικής ενότητας και ομοψυχίας.

Καλούμε κυρίως τον πρωθυπουργό να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να δώσει επιτέλους το μήνυμα πως απέναντι στην πύρινη λαίλαπα, όλοι οι Έλληνες οφείλουμε να σταθούμε ενωμένοι για να κρατήσουμε την Ελλάδα μας όρθια.

Το χτύπημα που δέχεται η πατρίδα, είναι τρομακτικό. Δεν πρέπει λοιπόν να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη, διότι έρχονται δύσκολες στιγμές για το έθνος.

Οι σκέψεις, οι προσευχές και η ευγνωμοσύνη μας είναι με τους ήρωες πυροσβέστες, τους ήρωες αστυνομικούς, τους ήρωες των ενόπλων δυνάμεων και τους χιλιάδες εθελοντές, που αποδεικνύουν ότι αυτός ο τιτάνιος αγώνας μόνο με ενότητα μπορεί να κερδηθεί.

Την ώρα της μάχης οφείλουμε να είμαστε μια γροθιά. Όλα τα υπόλοιπα, θα τα βρούμε εν καιρώ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΒΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΙΧΑΛΟΥ