ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙ “ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ”

Ελληνική Λύση

ΚΥΡΙΑΚΗ 05 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙ “ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ”

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος βαπτίζει την καταστροφική υπερφορολόγηση των μικρομεσαίων, «φορολογική δικαιοσύνη», ενσωματώνει όλη την περί «δικαίου» φιλοσοφία της Ν.Δ.

Το ίδιο κόμμα που άφησε εδώ και τρία χρόνια τα καρτέλ να αισχροκερδούν εις βάρος των ελληνικών νοικοκυριών και επιχειρήσεων, στοχοποιεί την «ραχοκοκαλιά» της Ελληνικής οικονομίας, τους ελεύθερους επαγγελματίες αλλά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, για να καλύψει τα ελλείμματα που το ίδιο δημιούργησε.

Ο μόνος τρόπος να επέλθει η «φορολογική δικαιοσύνη», είναι να υιοθετηθεί η πρόταση που έχει καταθέσει η Ελληνική Λύση εδώ και χρόνια, για ενιαίο οριζόντιο φόρο 15% επί του καθαρού εισοδήματος σε κάθε φορολογούμενο. Έτσι θα παταχθεί άμεσα η φοροδιαφυγή, καθώς κάθε Έλληνας θα έχει συμφέρον να ζητά απόδειξη. Έτσι όμως θα υπάρξει και δίκαιη φορολόγηση, αφού τα χαμηλά εισοδήματα θα είναι ουσιαστικά αφορολόγητα, καθώς είναι αδιανόητο να θεωρούμε το κόστος διαβίωσης της Ελληνίδας και του Έλληνα, ως «φορολογητέα ύλη».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ Η “ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ” ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ…. ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ!
Επόμενο άρθροΘέμα: Πραγματοποιήθηκε κανονικά και ακώλυτα η τουρκική άσκηση με βολές πυραύλων, F-16 και UAV σε περιοχή ελληνικής κυριαρχίας στην πετρελαιοπιθανή βραχονησίδα “Λαδοξέρα”, καθιστώντας την κυβέρνησή σας αναποτελεσματική να την προασπίσει, αφήνοντας την Τουρκία να παραβιάζει και να αποκλείει περιοχή της ελληνικής επικρατείας