ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Ελληνική Λύση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Aλληλοκατηγορίες, «αλληλοΰβρεις» για «τέρψη» του κομματικού ακροατηρίου και όχι με την σκέψη στα προβλήματα του Ελληνικού λαού.

Όταν εν μέσω πανδημίας, καθολικού κλεισίματος (lock down), καταρρέουσας οικονομίας, φτώχειας και τουρκικού σωβινισμού, εν έτει 2021 ακούγονται επιχειρήματα περί Αυριανισμού, τότε το αύριο της Ελλάδας φαντάζει ζοφερό. Το γεγονός ότι έφεραν πάλι στην αντιπαράθεση τον Κουφοντίνα, παραπέμπει στην παροιμία «στου κουφού την πόρτα…».

Ο ένας «υποδύθηκε» τον Λουδοβίκο τον 14ο και ο άλλος τον Τσε Γκεβάρα. Το μόνο που μπορούν να κάνουν λοιπόν είναι να υποδύονται «ρόλους», αδυνατώντας να αναλάβουν τον ρόλο που τους έχει αναθέσει ο Ελληνικός λαός.

Ο κύριος Μητσοτάκης δεν τόλμησε να πει την λέξη «Πρέσπες» αναφερόμενος στην αστυνομική καταστολή επί ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κύριος Τσίπρας δεν τόλμησε να στηλιτεύσει ότι έχουμε τα πλέον αντιδημοκρατικά μέτρα παγκοσμίως με πρόσχημα την πανδημία.

Αυτό διότι το «κράτος έχει συνέχεια» μόνον στα αντιλαϊκά και αντεθνικά μέτρα, τα οποία και οι δύο εφάρμοσαν και οι δύο υπηρετούν.

Δυστυχώς οι κύριοι Τσίπρας και Μητσοτάκης απεδείχθησαν πολύ μικροί μπροστά στα μεγάλα προβλήματα της Πατρίδας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΒασίλης Βιλιάρδος – Ολομέλεια 12/03/2021
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΕΡΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ