ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Θέλει πολύ θράσος, να περάσει ένας ολόκληρος χρόνος και να θυμηθούν όλα τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως, αυτό που λέγαμε από τις 4 Μαρτίου του 2023 εμείς για τα Τέμπη. Ότι ήταν μια δολοφονική, εγκληματική ενέργεια συγκεκριμένων κέντρων ολιγαρχών, λαθρεμπορίου πετρελαίου. Τα ερωτήματα ήταν πάρα πολλά. Δυστυχώς τότε κανένα κόμμα δεν βοήθησε την Ελληνική Λύση. Δυστυχώς τότε όλοι αγωνίστηκαν για να συγκαλύψουν το θέμα. Άλλο λοιπόν το θάρρος για να λες την αλήθεια και άλλο το θράσος για να κάνεις, αυτό που λέμε, τυμβωρυχία πάνω σε νεκρούς.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ