ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΚΑΡ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΝΕΙ “ΤΑΞΙΔΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ” ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Ο υπουργός του παράφρονα Ερντογάν, Χουλουσί Ακάρ, αμφισβητεί για ακόμα μία φορά την εθνική μας κυριαρχία, «απαιτώντας» την παύση επισκέψεων Ελλήνων αξιωματούχων στα ελληνικά νησιά!

Την ώρα που η κυβέρνηση εξακολουθεί να εμμένει στις διερευνητικές επαφές νομιμοποιώντας έτσι τις παρανοϊκές τουρκικές απαιτήσεις και ο πρωθυπουργός επιδίδεται σε «ταξίδια αναψυχής μετά συμποσίων» στην Ικαρία, ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, μαζί με κλιμάκιο του κόμματος επισκέφτηκαν την Χίο μετά την επίσκεψη στον Έβρο και θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στους ακρίτες, τους πραγματικούς θεματοφύλακες της Ελληνικής Εθνικής Κυριαρχίας, που το παλαιό πολιτικό σύστημα επιθυμεί να εκχωρήσει.

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Κατανομή κρουσμάτων της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού («COVID-19») στην εκάστοτε κοινότητα ανά πληθυσμιακή ομάδα
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΠΕΡΙ ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ