ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ ΑΝΕΠΑΡΚΉΣ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ: Η ΔΉΘΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗ ΤΗΣ ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΛΌΓΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ

Ελληνική Λύση

ΣΑΒΒΑΤΟ 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ ΑΝΕΠΑΡΚΉΣ Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ: Η ΔΉΘΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗ ΤΗΣ ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΛΌΓΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ

Για άλλη μια φορά η Ν.Δ. αποδεικνύει ότι λειτουργεί με όρους επικοινωνίας και όχι ουσίας.

Ακόμα και στο μείζον θέμα της οπαδικής βίας, η δήθεν «έκτακτη σύσκεψη» της κυβέρνησης ήταν τόσο «έκτακτη», που οι αποφάσεις της παραπέμφθηκαν στις «καλένδες». Όλα αυτά, την ώρα που ο 31χρόνος αστυνομικός δίνει μάχη για τη ζωή του. Μία μάχη για την οποία όλοι προσευχόμαστε να βγει νικητής.

Παρόμοια σύσκεψη είχε γίνει και τον περασμένο Αύγουστο, μετά τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, χωρίς να έχει παραχθεί κανένα αποτέλεσμα, με τη συμμετοχή μάλιστα του πρόεδρου της UEFA!

Εάν η Ν.Δ. θέλει πραγματικά να βάλει τέλος στον υπόκοσμο που δρα με προκάλυμμα τον «οπαδισμό», ας αντιγράψει την ολοκληρωμένη πρόταση της Ελληνικής Λύσης: Έξω η ελληνική αστυνομία από τα γήπεδα, ποινική και αστική ευθύνη των ιδιοκτητών για όλα τα έκτροπα των «οπαδών» τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΣοφία Ασημακοπούλου, Κορυδαλλός – Προσφορά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αγίου Δημητρίου Κορυδαλλού
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ