ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ/DEFEA

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ / DEFEA

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος και στελέχη του κόμματος επισκέφθηκαν την Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας / DEFEA.

Ο κ. Βελόπουλος επισκέφτηκε όλους τους εκθέτες με έμφαση όμως στην Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία. Ενώ δεσμεύτηκε ότι η Ελληνική Λύση θα δώσει τέλος στην ντροπιαστική κατάσταση με την Ελλάδα να βρίσκεται στην κορυφή των εξοπλιστικών δαπανών και όμως να παραμένει ουραγός στην παραγωγή οπλικών συστημάτων.

Με ευθύνη φυσικά όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Κλείνει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης
Επόμενο άρθροΘέμα: Άμεση ανάγκη στήριξης των πολύτεκνων οικογενειών εν μέσω συνθηκών συρρίκνωσης του ελληνικού πληθυσμού εξαιτίας της πανδημίας Covid-19