ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΟΜΝΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

Ελληνική Λύση

ΠΕΜΠΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΟΜΝΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου» καθιστούν επιβεβλημένη την άμεση απομάκρυνση της Υφυπουργού Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Δόμνας Μιχαηλίδου.

Εάν οι καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το συγκεκριμένο ίδρυμα είναι αληθείς, τότε η αρμόδια υφυπουργός είναι απολύτως ανίκανη. Εάν όχι, τότε εκτός από ανίκανη, καθίσταται εξαιρετικά επικίνδυνη.

Το γεγονός ότι η κ. Μιχαηλίδου που φέρει την απόλυτη πολιτική ευθύνη για τα τεκταινόμενα δεν έχει νιώσει την ανάγκη να παραιτηθεί, αποδεικνύει ότι οι υπουργοί της Ν.Δ. δεν αντιλαμβάνονται ότι η «εξουσία» της πολιτικής, έχει ανάλογες ευθύνες. Ευθύνες που δεν μπορούν να αποσιωπηθούν με τις προκλητικές αγιογραφίες των ελεγχόμενων από την κυβέρνηση ΜΜΕ, ούτε με την πρωτοφανή και ύποπτη ασυλία που «απολαμβάνει» από τον ΣυΡιζΑ και το ΠΑΣΟΚ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ: ΜΟΝΟΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΝΤΑΞΙΑΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣτΕ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ