ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ελληνική Λύση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Άλλη μία αποτυχία της Ελληνικής κυβέρνησης προσμετράται στο ίδιο αποτυχημένο έργο της, αφού όχι μόνο δεν κατάφερε να πείσει την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιβάλει κυρώσεις, αλλά η ίδια πίστευε ότι θα μπορούσε να το κάνει!
Δυστυχώς η κυβέρνηση είναι εκτός τόπου και χρόνου. Όταν δεν μπορείς να αξιολογήσεις τα τεράστια συμφέροντα των ευρωπαϊκών χωρών στην Τουρκία και όταν δεν γνωρίζεις τα βασικά, ότι δηλαδή δεν υπάρχει άρθρο που να επιβάλλει κυρώσεις σε χώρες για το εμπόριο όπλων τότε πέρα από ανίκανος είσαι και αδαής.

Όλη η ιστορία αποτυπώνεται στην τελευταία παράγραφο του κειμένου που αναφέρει ότι «πρέπει να αναμένουμε την εκλογή του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών για να ληφθούν αποφάσεις»! Όπερ σημαίνει αυτό που υποστηρίζει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: Δεν υπάρχει Ευρωπαϊκή Ένωση και η περιβόητη «Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη» είναι ένα κενό γράμμα. Επιβεβαιώνει δεν τον ισχυρισμό μας, ότι είμαστε μόνοι.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ORUC REIS ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ “ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΣΗ” ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ