ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ “ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ” ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΧΑΓΗ

Ελληνική Λύση

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ “ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ” ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΧΑΓΗ

Αποδεικνύεται πλέον περίτρανα ότι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με την σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, άνοιξαν την Κερκόπορτα στην Τουρκία, μέσω των συμφωνιών οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών με Ιταλία και Αίγυπτο.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είχε έγκαιρα προειδοποιήσει ότι η αποδοχή μειωμένης επήρειας νησιών στις συγκεκριμένες συμφωνίες, αποτελούσε εθνικό έγκλημα το οποίο θα εκμεταλλευόταν την Τουρκία.

Το γεγονός ότι σήμερα η Τουρκία προτίθεται να συμφωνήσει σε προσφυγή στην Χάγη υπό τον όρο ότι η διαπραγμάτευση θα γίνει με τους όρους των συμφωνιών Ελλάδας – Αιγύπτου και Ελλάδας – Ιταλίας, επιβεβαιώνει το προμελετημένο έγκλημα που διέπραξε η κυβέρνηση με την σύμφωνη γνώμη ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ.

Το γεγονός δε ότι υπάρχουν ελληνικά ΜΜΕ που παραμονές της νέας απόβασης Ερντογάν στην μαρτυρική Κύπρο, παρουσιάζουν μία «διαλλακτική» Τουρκία, είναι τουλάχιστον εξοργιστικό.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ υποχρεούται για ακόμα μια φορά να προειδοποιήσει ότι τυχόν προσφυγή στην Χάγη, ειδικά χωρίς άσκηση του κυριαρχικού δικαιώματος επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης μας στα 12 μίλια, ισοδυναμεί με προδοσία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Απαξίωση και αδιαφορία έναντι των ΑμεΑ από ελληνικό τραπεζικό ίδρυμα
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Δηλώσεις στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας / DEFEA