ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Ελληνική Λύση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Το κύμα ανατιμήσεων που ήδη γονατίσει τους Έλληνες οφείλεται αποκλειστικά στην κυβερνητική ανικανότητα και αμετροέπεια. Οι απαράδεκτες δηλώσεις των αρμοδίων υπουργών ήταν αυτές που άνοιξαν την «κερκόπορτα» στους κερδοσκόπους να αυξήσουν τιμές, ερήμην οποιασδήποτε «παγκόσμιας τάσης»!

Οι Έλληνες άλλωστε εδώ και μήνες, πληρώνουν βασικά αγαθά ακριβότερα από τους ευρωπαίους πολίτες, παρά τους αντιστρόφως ανάλογους μισθούς.

Εάν η κυβέρνηση ήθελε να ενισχύσει τον Έλληνα καταναλωτή, θα εφάρμοζε άμεσα την πρόταση της Ελληνικής Λύσης για αναστολή ΦΠΑ σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης.

Ειδάλλως, οι κυβερνητικοί βουλευτές που υπερψηφίζουν τους αντιλαϊκούς νόμους οφείλουν να μειώσουν τον μισθό τους στα 600 ευρώ για να διαπιστώσουν εάν μπορούν να επιβιώσουν, όπως απαιτούν από τον ελληνικό λαό.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Ευκαιρία για την Ελλάδα η διαφαινόμενη απόσυρση βρετανικών Typhoon;
Επόμενο άρθροΘέμα: Ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας της Ηλείας με προσωπικό