ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Ελληνική Λύση

ΤΡΙΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Για άλλη μια φορά η Ν.Δ. δεν κατάφερε να προστατεύσει τα εθνικά συμφέροντα, καθώς ο κ. Μητσοτάκης κατά τη συνάντηση του με τον καγκελάριο Σολτς, έδωσε τα πάντα χωρίς να διεκδικήσει τίποτα.

Στο μείζον θέμα της παράνομης μετανάστευσης που έχει εξελιχθεί σε εθνικό κίνδυνο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απεδέχθη για άλλη μία φορά τον παθητικό ρόλο της Ελλάδας ως «γκέτο» εγκλωβισμού των παράνομων μεταναστών, ώστε να «ανακουφίσει» την Γερμανία από τους «πρόσφυγες δεύτερου ασύλου».

Επίσης, παρά τις αποκαλύψεις για την αθέτηση των υποχρεώσεων της Siemens έναντι της Ελλάδας, λόγω του μεγάλου σκανδάλου, ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε πάλι ως «πρόθυμος πελάτης» των ανεμογεννητριών της γερμανικής εταιρείας, με πρόσχημα την «πράσινη μετάβαση».

Τέλος, αντί να καταγγείλει την τουρκική θηριωδία, τις απειλές και την επιθετικότητα κατά της Ελλάδας και της Κύπρου, «ξέπλυνε» τον Ερντογάν, ακόμα και για τις φρικτές δηλώσεις του υπέρ της τρομοκρατίας!

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι η «παθητική στάση» των κυβερνήσεων ΝΔ, ΣυΡιζΑ και ΠΑΣΟΚ κατέστησε την Ελλάδα από «σύνορο» της Ευρώπης σε «ανυπόληπτο συμπλήρωμα» αυτής.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Δήλωση για την επικείμενη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν 14/11/2023
Επόμενο άρθροΘέμα: Αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας των Μουρνιών για την αναστολή λειτουργίας του υποκαταστήματος ΕΛΤΑ