ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΙΤΗΣΗ” ΛΑΒΡΩΦ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

Ελληνική Λύση

ΤΡΙΤΗ 01 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ “ΑΙΤΗΣΗ” ΛΑΒΡΩΦ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

Η ανακοίνωση της ρωσικής πρεσβείας για το «αίτημα» του Σεργκέι Λαβρώφ στα μέλη του ΝΑΤΟ και του ΟΑΣΕ, που παραδόθηκε στον Έλληνα ΥΠΕΞ, είναι μία εξαιρετικά ανησυχητική εξέλιξη.

Η ΝΔ ενέπλεξε την Ελλάδα σε μία αντιπαράθεση η οποία θέτει σε κίνδυνο τόσο την «περιφερειακή ασφάλεια», όσο και τα εθνικά μας συμφέροντα.
Η κυβέρνηση παραχώρησε στρατιωτικές βάσεις εντός ελληνικού εδάφους, δίνοντας την αφορμή στην Ρωσία για να μας στοχοποιήσει.

Ειδικά μετά από την απόσυρση στήριξης των ΗΠΑ στον αγωγό East Med, η αμυντική συμφωνία Δένδια – Μπλίνκεν θα έπρεπε ήδη να έχει ανασταλεί, μαζί με την λειτουργία των αμερικανικών βάσεων εντός Ελλάδος.

Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε εμπλοκή της χώρας μας στα γεγονότα της Ουκρανίας συνιστά την επανάληψη του ίδιου, ολέθριου λάθους που επέφερε μεγάλα δεινά στην πατρίδα μας στην πρόσφατη ιστορία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Ασύστολα ψεύδη εναντίον της χώρας, των Ε.Δ. και των δυνάμεων ασφάλειας των συνόρων μας με παράλληλους ύμνους προς τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας, τα οποία προωθούν την τουρκική προπαγάνδα, σε συνέντευξη τύπου των Τσαβέντ Ασλάμ και Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ στην Αθήνα. Επιτάσσεται η άμεση απέλασή τους
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ “ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ” ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ