ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Ελληνική Λύση

ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Ο έλεγχος χάθηκε όταν οι επιστήμονες γιατροί και λοιμωξιολόγοι άρχισαν να συμπεριφέρονται ως πολιτικοί την ίδια στιγμή που οι πολιτικοί της Ν.Δ. άρχισαν να παριστάνουν τους «επιστήμονες λοιμωξιολόγους».

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας, μεταξύ των οποίων η επίταξη ιδιωτικών Μ.Ε.Θ., η διενέργεια ΔΩΡΕΑΝ μαζικών τεστ σε όλους και μόνιμες προσλήψεις στην υγεία. Η κυβέρνηση οφείλει να μας ακούσει πριν οι συνέπειες γίνουν μη αναστρέψιμες.

Υπενθυμίζουμε ότι δεν υιοθέτησε τις προτάσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για ελεγχόμενο άνοιγμα του τουρισμού, έλεγχο στην πληρότητα των Μ.Μ.Μ. και των σχολικών τμημάτων. Με αποτέλεσμα να ζούμε τον σημερινό εφιάλτη. Υπενθυμίζουμε για ακόμα μια φορά ότι οι προτάσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ είναι εθνικές και όχι κομματικές.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΕΛΛΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ