Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2026
Αρχική Δελτία Τύπου ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ Ν. ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ Ν. ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2025

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ Ν. ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Στη διαδικασία ακρόασης των φορέων για το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ, ο κ. Δενδιας είχε πάρει άδεια “από τη σημαία”, φροντίζοντας να μας ενημερώσει ότι βρίσκεται σε διακοπές εκτός χώρας.

Απαξίωση στο ίδιο του το νομοσχέδιο και στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, επίδειξη αλαζονείας ή παραδοχή ήττας;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν απαντήθηκαν οι προβληματισμοί που έθεσε η Ελληνική Λύση, για την ύπαρξη, ή μη, “ανάστροφης πυραμίδας”, για τις δήθεν “αυξήσεις σε όλους και σε όλα”, για τους Εφέδρους και για την επερχόμενη ιδιωτικοποίηση της Άμυνας που προωθείτε.

Μάθαμε όμως ότι θεωρείτε λογικό ότι όσο αυξάνονται οι γραμμές κώδικα στα νέα μαχητικά, τόσο πρέπει να κόβουμε βαθμούς από τους Υπαξιωματικούς μας.

Κύριε Δένδια, αυτοπροβάλλεστε σαν να είστε ένα υπερσύγχρονο όπλο αιχμής, αντίστοιχο με “cyborg με τεχνητή νοημοσύνη” αλλά αποδεικνύεστε καθημερινά ένα απλό νεροπίστολο από φτηνό κατάστημα παιχνιδιών.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ “ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ”
Επόμενο άρθροΘέμα: Επαναδραστηριοποίηση της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος με βάση τα στοιχεία ισολογισμού της που είναι υπό ειδική διαχείριση στο ΤΧΣ και των μετοχών που κατέχει το Δημόσιο