ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Η δήθεν «σκληρή αντιπαράθεση» Ν.Δ. – ΣυΡιζΑ αναφορικά με τα οικονομικά προγράμματα των δύο κομμάτων, προκαλεί οργή και θυμηδία.

Τόσο η Ν.Δ. όσο και ο ΣυΡιζΑ κυβέρνησαν και κυβερνούν με καταστροφικά αποτελέσματα για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. Όσες υποσχέσεις κι αν δώσουν, ουδείς πλέον τους πιστεύει.

Ακόμα όμως και στα υποτιθέμενα προγράμματα οικονομικής πολιτικής που δημοσιοποιούν, οι διαφορές τους είναι πλασματικές και ελάχιστες!

Τόσο η Ν.Δ. όσο και ο ΣυΡιζΑ επιμένουν στις ίδιες καταστροφικές πολιτικές, όπως η απολιγνιτοποίηση, η εγκατάλειψη των εξορύξεων, η ρήτρα αναπροσαρμογής, το χρηματιστήριο ενέργειας, η ιδιωτικοποίηση της Δ.Ε.Η., ο πλουτισμός ολιγαρχών και «καρτέλ»,
το παρασιτικό κράτος με εγκατάλειψη του πρωτογενούς τομέα και της βιομηχανικής παραγωγής, ο ανεξέλεγκτος δανεισμός αντί της παραγωγής πλούτου, η κρατική κερδοσκοπία μέσω της υπερφορολόγησης και η πολιτική των επιδομάτων «ελεημοσύνης» στους πολίτες που οι ίδιοι έχουν καταστρέψει.

Η Ελληνική Λύση είναι η μόνη πολιτική δύναμη με λεπτομέρειες, κοστολογημένο σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης και παραγωγής πλούτου, βασισμένο στις αρχές του οικονομικού πατριωτισμού και του εθνικού προστατευτισμού. Εμείς λογοδοτούμε μόνον στους Έλληνες και όχι σε καρτέλ και ολιγάρχες. Γι’ αυτό ακριβώς ζητάμε από τον Ελληνικό λαό να μας δώσει μία τετραετία, ώστε να αποδείξουμε ότι η Ελλάδα μπορεί όχι απλώς να ορθοποδήσει, αλλά να μεγαλουργήσει.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Σύνηθες φαινόμενο πλέον οι πτήσεις τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών στα ελληνικά σύνορα
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ