ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ

Ελληνική Λύση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ

Η απόδοση του ελληνικού 10ετούς ομολόγου εκτινάχθηκε, αγγίζοντας πλέον το 4,4%, γεγονός που αυξάνει μεσοσταθμικά το κόστος του ιλιγγιώδους ανεξόφλητου δημοσίου χρέους.

Όταν η κυβέρνηση δανειζόταν ανεξέλεγκτα για να εξαγοράζει την «ανοχή» των Ελλήνων μέσω επιδομάτων, η Ελληνική Λύση από το 2020 προειδοποιούσε ότι οι συνέπειες για την εθνική οικονομία θα ήταν ολέθριες.

Το «λεφτόδεντρο» της Ν.Δ. μετέτρεψε την πατρίδα μας σε παγκόσμια πρωταθλήτρια χρέους και ο δήθεν «φθηνός δανεισμός» που επικαλείτο η κυβέρνηση, θα αποπληρωθεί με πολλαπλάσιο κόστος.

Η αποτυχία λοιπόν έχει ονοματεπώνυμο: Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η Ελληνική Λύση είναι η μόνη πολιτική δύναμη που προάγει την παραγωγή πλούτου ως μέσο εξυγίανσης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Η παραγωγική ανασυγκρότηση και η αξιοποίηση του εθνικού μας πλούτου, είτε πρόκειται για λιγνίτες είτε για κοιτάσματα νικελίου, πετρελαίου και φυσικού αερίου είναι μονόδρομος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΟ
Επόμενο άρθροΘέμα: Συμμόρφωση του ιστότοπου στο Διαδίκτυο του Διεπιστημονικού Οργανισμού Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) σχετικά με την προσβασιμότητα από τα ΑμεΑ και την δήλωση προσβασιμότητας