ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΑΡΑΝΤΖΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΜΑΪΟΥ 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΑΡΑΝΤΖΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ “ΖΗΤΗΣΕ” ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ “ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ

Ο μέγας ευεργέτης του μητσοτακισμού, κ. Μαραντζίδης, προσπαθεί να σώσει τον «εκλεκτό» του, προβαίνοντας πάλι σε γραφικές και ανόητες προβοκάτσιες. Είναι τέτοιου μεγέθους και ανοησίας η προβοκάτσια του κ. Μαραντζίδη, που φτιάχνει μυθεύματα «κοινοβουλευτικής συνεργασίας», ενώ έχουμε… ευρωεκλογές!

Έχουμε αποδείξει έμπρακτα ότι δεν συνεργαζόμαστε με τους υβριστές μας, κυρίως όμως με αυτούς που είναι βουτηγμένοι στην διαφθορά και ψηφίζουν ανθελληνικά και αντιχριστιανικά νομοσχέδια.

Το δείξαμε με αποφασιστικότητα και στις προηγούμενες εθνικές εκλογές, παίρνοντας σκληρές αποφάσεις, προτιμώντας να αναλάβουμε το πολιτικό κόστος, παρά να υπαναχωρήσουμε έστω και στο ελάχιστο από τις αδιαπραγμάτευτες αξίες μας.

Αντίθετα, ειδικά τις τελευταίες ημέρες, αποδείχτηκε ποια κομματίδια λειτουργούν ως δεκανίκια του μητσοτακισμού…

Η Ελληνική Λύση λοιπόν δεν συνδιαλέγεται και κυρίως, δεν εκβιάζεται, ούτε μοιράζει «τριαντάρια» για να εξαγοράσει «ασυλία» από υποτιθέμενους «γκουρού της επικοινωνίας», που είναι θαμώνες της Μυκόνου και των γνωστών «γκαλά», αλλά και συνεργάτες σκοτεινών πλασιέ οπλικών συστημάτων.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΠαύλος Σαράκης – Ολομέλεια 01/05/2024
Επόμενο άρθροΘέμα: Σχετικά με το ιδιωτικό κακόγουστο αρχαιοελληνικό δρώμενο στον ιερό βράχο της Ακρόπολης