ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

Ελληνική Λύση

ΣΑΒΒΑΤΟ 08 ΜΑΪΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

Ευρωπαϊκή Ένωση όπου μόνον η Ελλάδα φυλάει με αίμα και τεράστιο κόστος Θερμοπύλες για να ευημερούν οι υπόλοιποι, δεν είναι «ένωση» αλλά όνειδος.

Ευρωπαϊκή Ένωση όπου το Ελληνικό έθνος καθίσταται υπόδουλο του χρέους για να θησαυρίζουν οι αργυραμοιβοί της Γερμανίας, δεν είναι «ένωση», αλλά φεουδαρχία.

Ευρωπαϊκή Ένωση όπου η Γερμανία υπερασπίζεται τα κέρδη των πολυεθνικών έναντι της υγείας των ευρωπαίων πολιτών δεν είναι «ένωση» αλλά τυραννία.

Ευρωπαϊκή Ένωση που δεν θα επεκτείνεται από τον Ατλαντικό έως τον Βερίγγειο Πορθμό της Σιβηρίας σύμφωνα με το δόγμα του Σαρλ ντε Γκωλ, και θα περιλαμβάνει Τουρκία, Σκόπια και Αλβανία αντί για την Ρωσία, είναι ύβρις προς τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό και «ωδή στην βαρβαρότητα».

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ θα αγωνιστεί για μία Ευρωπαϊκή Ένωση που θα λειτουργεί επί των ιδρυτικών πυλώνων του Ευρωπαϊκού πολιτισμού: Την Αρχαία Ελλάδα και την Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Ως μοναδικό αντίδοτο στην «ένωση της απανθρωπιάς και της απληστίας» που σήμερα φέρει καταχρηστικά και άδικα το όνομα «Ευρωπαϊκή».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ παρούσα στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα “Θαλασσαιμίας” (Μεσογειακής Αναιμίας) στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Επόμενο άρθροNέα γραφεία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στα Χανιά