ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΟΗΕ

Ελληνική Λύση

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΟΗΕ

Ο Ερντογάν ως νέος Χίτλερ, έχει υπερβεί προ πολλού το επίπεδο της «ρητορικής», όπως ισχυρίστηκε εχθές ο Κ. Μητσοτάκης από το βήμα του ΟΗΕ.

Επεκτείνει την τουρκική εθνοκάθαρση κατά των Ελλήνων της Κύπρου, παραβιάζοντας τα ψηφίσματα του συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ.

Επιχειρεί κατάληψη Ελληνικής εθνικής κυριαρχίας στην κυριαρχικών δικαιωμάτων, με το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο, παραβιάζοντας το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS).

Εισβάλλει σε ελληνικό έδαφος, με συνεχείς υπερπτήσεις πάνω από κατοικημένα ελληνικά νησιά, δίνοντας την Ελλάδα την δυνατότητα να επικαλεστεί το άρθρο 51 του καταστατικού χάρτη του ΟΗΕ.

Συνεχίζει την παραβίαση της συνθήκης της Λωζάνης, εξοντώνοντας τον ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης, της Ίμβρου και της Τενέδου. Την ίδια στιγμή που ο Ερντογάν απειλεί με νέες σφαγές, κάνοντας μάλιστα συκοφαντική αναφορά και στην απελευθέρωση της Τρίπολης αλλοιώνοντας την ιστορία, ο έλληνας πρωθυπουργός «ανακάλυψε» μακρές ιστορικές περιόδους «φιλικής συμβίωσης» με την Τουρκία!

Εισβάλλει σε τέσσερις διαφορετικές κυρίαρχες χώρες – μέλη του ΟΗΕ. επιβάλλοντας μάλιστα μία κυβέρνηση – μαριονέτα στην Λιβύη, παρεμποδίζοντας την διενέργεια δημοκρατικών εκλογών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν μιλώντας στο βήμα του ΟΗΕ, αντί να καταγγείλει τον νέο Χίτλερ για αυτές τις παραβιάσεις, έπλεξε το εγκώμιο του για την δήθεν συμβολή του στην συμφωνία Ρωσίας – Ουκρανίας για τα σιτηρά, την ώρα που ο Ερντογάν δεν εφαρμόζει τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας!

Η χθεσινή ομιλία του κ. Μητσοτάκη στον ΟΗΕ, έπεισε και τους πλέον δύσπιστούς ότι η Ν.Δ. είναι επικίνδυνη και ανίκανη να υπερασπιστεί την Ελλάδα και τους Έλληνες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Καταγγελία για πλημμελή χειρισμό των αρμοδίων Υπηρεσιών προς διαλεύκανση εργατικού ατυχήματος που συνέβη στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης κατά την άφιξη του Υπουργού Εξωτερικών επ’ ευκαιρία της πρόσφατης ΔΕΘ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟ ΑΚΑΡ