ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ

ΤΡΙΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Ο πρόεδρος του ΣυΡιζΑ κατά την ομιλία του στο οικονομικό – επιχειρηματικό συνέδριο της Ναυτεμπορικής, «πρότεινε» τη ρύθμιση χρεών σε 120 δόσεις με παράλληλο «κούρεμα» οφειλής. Ο κ. Τσίπρας προφανώς πιστεύει ότι οι Έλληνες έχουν μνήμη χρυσόψαρου και ξέχασαν την υπερφορολόγηση της κυβέρνησης του που κατέστρεψε τη μεσαία τάξη και βούλιαξε τους Έλληνες στα χρέη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν δικαιούται να μιλά ούτε για την ενεργειακή και πληθωριστική κρίση, διότι όταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος προειδοποιούσε από το 2020 για την απορρύθμιση της παραγωγικής και εφοδιαστικής αλυσίδας καλώντας την κυβέρνηση να προβεί σε προαγορά πετρελαίου και φυσικού αερίου όταν οι τιμές ήταν στο ναδίρ, ο ΣυΡιζΑ προτίμησε να συνταχθεί με την χλεύη και την ειρωνεία της Ν.Δ. Στηρίζοντας παράλληλα τα καταστροφικά καθολικά κλεισίματα της οικονομίας, της κοινωνίας, ακόμα και της θρησκείας.

Ν.Δ. και ΣυΡιζΑ συμβιώνουν αρμονικά στις εθνικά επιζήμιες αποφάσεις (Πρέσπες) και την κοινωνική αναλγησία (φοροληστεία).

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΩΡΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ
Επόμενο άρθροΘέμα: Ελάχιστη η κάλυψη κενών για Φιλόλογους Ειδικής Αγωγής ελλείψει πιστώσεων