ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΓΩΔΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Έχουμε να κάνουμε πλέον με μία «κυβέρνηση – τζογαδόρο», που «πόνταρε» τις ζωές και την περιουσία των Ελλήνων στα «εθνικά στοιχήματα» που η ίδια έθεσε και αποδείχτηκαν ολέθρια για τους Έλληνες πολίτες. Εθνικό στοίχημα το εμβόλιο, με κομματικούς να παίρνουν πραξικοπηματικά την θέση δικαιούχων και τα εμβόλια να αλλοιώνονται σε χαλασμένα ψυγεία.

«Εθνικό στοίχημα» οι μάσκες, που προωθούσαν ως «εμβόλιο πριν το εμβόλιο», αλλά τώρα τις θέλουν «διπλές» για να δικαιολογήσουν την αποτυχία τους. «Εθνικό στοίχημα» και η οριζόντια απαγόρευση οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας για το οποίο η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ είχε προειδοποιήσει πως είναι ολέθριο.

Αφού πλέον την άρση του εισηγείται και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. Το μεγάλο στοίχημα πλέον για τον ελληνικό λαό, είναι αυτή η ανίκανη κυβέρνηση να φύγει το συντομότερο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΕΝΔΩΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΛΙΓΝΑΔΗ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ Η ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ Κ.Υ.Τ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ, ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ Κ.Υ.Τ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΕΒΡΟΥ