ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΙΣΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Ελληνική Λύση

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΙΣΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Μερικές δεκάδες αλαλάζοντες παρακρατικοί υποκινούμενοι από το Τουρκικό προξενείο βγήκαν στους δρόμους της Θράκης, μαζί φυσικά με τον ψευδομουφτή, ισχυριζόμενοι ότι είναι «τούρκοι πολίτες».

Η πορεία μίσους μάλιστα είχε προαναγγελθεί από την κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με άρθρο «καταδίκης» της πρόσφατης απόφασης του Αρείου Πάγου που φυσικά δεν αναγνώριζε καμιά «Τουρκική Ένωση Ξάνθης». Όλα αυτά με την ανοχή της ανίκανης κυβέρνησης.

Είναι ο ίδιος όχλος που προ ημερών βγήκε στους δρόμους υποκινούμενος από το τουρκικό κράτος με συνθήματα μίσους κατά των Εβραίων, παραπέμποντας στις πιο μαύρες σελίδες της ανθρωπότητας.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ καταδικάζει απερίφραστα την συγκεκριμένη εκδήλωση καθώς και τις δηλώσεις των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης που απαξίωναν την απόφαση της Ανώτατης βαθμίδας της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζουμε δε ότι τέτοιες παρόμοιες «εκδηλώσεις» ήταν προπομπός της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, την Συρία και αλλού.

Το τουρκικό κράτος είναι διαχρονικός εγκληματίας κατά της ανθρωπότητας και όσοι προσπαθούν να το εμφανίσουν ως «υπέρμαχο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», δεν είναι «αδαείς» αλλά συνεργοί του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ