ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΙΒΥΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Ελληνική Λύση

ΤΡΙΤΗ 06 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΙΒΥΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Ο Λίβυος υπηρεσιακός πρωθυπουργός Ντμπεϊμπά Προσέβαλε την Ελλάδα, υπερασπιζόμενος το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο, ως δήθεν ευεργετικό για τα συμφέροντα του Λιβυκού λαού. Ο νέος αχυράνθρωπος της Τουρκίας θα πρέπει να γνωρίζει ότι το συγκεκριμένο παράνομο μνημόνιο συνιστά πρόκληση πολέμου διότι παραβιάζει την ελληνική εθνική κυριαρχία και φυσικά τα συμφέροντα του ελληνικού λαού.

Δυστυχώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για ακόμα μια φορά απέφυγε ακόμα και να αναφέρει το όνομα της Τουρκίας, και περιορίστηκε σε αόριστη αναφορά «εγγράφων και συμφωνιών». Αντιθέτως μιλούσε για πράσινη ανάπτυξη και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας την ώρα που ο συνομιλητής του δικαιολογούσε την καταπάτηση της εθνικής μας κυριαρχίας.

Καλούμε τον πρωθυπουργό να σταθεί επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων και να διαμηνύσει στον υπηρεσιακό αχυράνθρωπο της Λιβύης ότι εάν δεν ακυρώσει κάθε συμφωνία με την Τουρκία, η Ελλάδα θα απαντήσει αποφασιστικά και δυναμικά.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ “ΕΛΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ” ΠΟΠ ΑΠΟ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΗ ΠΟΠ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ “KALAMATA OLIVE”
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ