ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΌΤΑΣΗ ΣΎΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΈΜΠΗ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΌΤΑΣΗ ΣΎΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΈΜΠΗ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Η Ελληνική Λύση είναι η μόνη πολιτική δύναμη που έγκαιρα απαίτησε και πρώτη κατέθεσε πρόταση για την σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής για το Εθνικό Έγκλημα των Τεμπών.

Δυστυχώς, το σύνολο των κομμάτων αδιαφόρησε. Σήμερα λοιπόν, κόμματα της αντιπολίτευσης έρχονται με διαφορετικές προτάσεις, την ώρα μάλιστα που συγκεκριμένα αδικήματα έχουν παραγραφεί, ενώ δεν συμπεριλαμβάνουν σκοτεινές πτυχές του εγκλήματος και επιλήψιμες ενέργειες μετά την τραγωδία. Εκπρόθεσμα λοιπόν τα «δάκρυα» τους, διότι με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους, ουσιαστικά οδηγούν στην συγκάλυψη και όχι την αποκάλυψη των φυσικών και ηθικών αυτουργών του εγκλήματος.

Η Ελληνική Λύση σεβόμενη τόσο τη μνήμη των χαμένων παιδιών μας, φίλων και συμπολιτών μας, όσο και την επιτακτική ανάγκη για την δικαίωση των συγγενών και την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, θα μελετήσει με προσοχή όλες τις προτάσεις και θα λάβει τις αποφάσεις της.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Ανάγκη νέας ευνοϊκότερης φορολογικής πολιτικής για επιχειρήσεις με περισσότερες και ολιγόποσες δόσεις
Επόμενο άρθροΘέμα: Εξαιρετικά επείγουσα η ανάγκη ορισμού της νέας διοίκησης στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου