ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ελληνική Λύση

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΜΑΪΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ο Ελληνικός Πολιτισμός συνιστά την βάση και την κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού, γεγονός που προφανώς οι κυβερνώντες δεν έχουν συνειδητοποιήσει. Αντίθετα, με τις εγκληματικές τους ενέργειες κάνουν ότι μπορούν ώστε η Ελλάδα από λίκνο του πολιτισμού να μετατραπεί σε «οστεοφυλάκιο» αυτού.

Γεγονός που προκύπτει από την καταστροφική πυρκαγιά στις Μυκήνες, την ιεροσυλία με το τσιμέντο στην Ακρόπολη, τον ακρωτηριασμό των αρχαίων στον σταθμό Βενιζέλου στην Θεσσαλονίκη, με ευθύνη φυσικά της υπουργού πολιτισμού κ. Μενδώνη, εώς τα τηλεοπτικά προγράμματα των μεγάλων καναλιών που αντί να προάγουν τον πολιτισμό και τα ήθη, έχουν μετατραπεί σε κέντρα διάδοσης πνευματικών «σκουπιδιών» και ανηθικότητας.
Διαχρονικά οι κυβερνήσεις έχουν απεμπολήσει το υπερόπλο που ονομάζεται «Ελληνικός Πολιτισμός», επιχειρώντας να τον αντικαταστήσουν με τον πολυπολιτισμό που έχει χρεωκοπήσει παγκοσμίως.

Για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ο Γεωπολιτισμός είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της εξωτερικής μας πολιτικής και ο Ελληνικός Πολιτισμός, το κληροδότημα των προγόνων μας που έχουμε ιερό χρέος να τον υπερασπίσουμε, να τον αναδείξουμε, να τον μεταλαμπαδεύσουμε στα πέρατα της Γης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ FRONTEX
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ