ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΡΑΜΑ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΡΑΜΑ

Για συνάντηση που διεξήχθη σε «θετικό κλίμα» κάνουν λόγο κυβερνητικές πηγές σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «έσπασε ο πάγος» μεταξύ Μητσοτάκη – Ερντογάν.

Την ίδια στιγμή, οι τούρκοι προβαίνουν σε πρωτοφανείς προκλήσεις με επακουμβήσεις ελληνικών σκαφών, παραβιάσεις ακόμα και των χωρικών υδάτων μας και έμπρακτη απειλή στην εθνική μας κυριαρχία μέσω του παράνομου μνημονίου με την Λιβύη.

Παράλληλα οι Τούρκοι σε συνεργασία με τον Αλβανό Έντι Ράμα στήνουν δίχτυ περικύκλωσης της Ελλάδας με την τουρκική εταιρεια των μισθοφόρων ισλαμιστών να αναλαμβάνει την «ασφάλεια» της Αλβανίας.

Η κυβέρνηση για ακόμα μια φορά στάθηκε κατώτερη των περιστάσεων καταγράφοντας άλλη μία εθνική ήττα τόσο απέναντι στην Τουρκία, όσο και την Αλβανία που μετατρέπεται σε προτεκτοράτο της Τουρκίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Κατασκευή της νέας σιδηροδρομικής γραμμής “Θεσσαλονίκη-Αμφίπολη-Ν. Καρβάλη-Τοξότες”
Επόμενο άρθροΘέμα: Να επαναλειτουργήσει άμεσα η σιδηροδρομική γραμμή “Κιάτο-Αίγιο” ζητά ο Δήμος Αιγιαλείας