ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Ελληνική Λύση

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ

Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση αντιπαρατίθενται υποκριτικά με φόντο τις συγκεντρώσεις και την πολιτική για την πανδημία.

Και οι δύο όμως συμφωνούν στην απαγόρευση της Ορθόδοξης λατρείας, και την συμμετοχή στις παρελάσεις των εθνικών επετείων, ιδιαίτερα στην εμβληματική παρέλαση της 25ης Μαρτίου όπου ο λαός θα έπρεπε σύσσωμος να τιμήσει τα 200 χρόνια από την Εθνεγερσία. Και οι δύο συμφωνούν στο καθολικό κλείσιμο (λοκντάουν) και τις οριζόντιες απαγορεύσεις οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας που έχουν καταστρέψει την Ελλάδα και έχουν οδηγήσει εκατομμύρια Έλληνες σε απόγνωση.

Μόνον η Ελληνική Λύση έχει εκφράσει ξεκάθαρη θέση εδώ και 12 μήνες, υπέρ της ελεύθερης οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας με μέτρα αυτοπροστασίας, υπέρ του δικαιώματος του εκκλησιασμού, υπέρ του εορτασμού των εθνικών επετείων. Θέσεις με τις οποίες πλέον συμφωνεί η πλειοψηφία των επιστημόνων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος – Ράδιο Thess 13/03/2021
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ