ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Ελληνική Λύση

ΠΕΜΠΤΗ 09 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Άλλο ένα δείγμα της αποτυχημένης διαχείρισης της πανδημίας συνιστά η σημερινή απόφαση της επιτροπής λοιμωξιολόγων που «βλέπει θετικά» το άνοιγμα της αγοράς σε Θεσσαλονίκη και Αχαΐα.

Η επιτροπή έμμεσα ομολογεί ότι ήταν λάθος το κλείσιμο των καταστημάτων, το οποίο μάλιστα έγινε με πολύ λιγότερα κρούσματα, δικαιώνοντας την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ που από την πρώτη στιγμή μίλησε για καταστροφική πολιτική.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι τα καταστήματα πρέπει να ανοίξουν και στην Κοζάνη, διότι η εξαίρεση της δημιουργεί «Ελλάδα δύο ταχυτήτων» γεγονός που προσβάλλει τους Έλληνες αλλά και το ίδιο το πολίτευμα.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ καλεί άμεσα και για το άνοιγμα της εστίασης, με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις που οι Έλληνες έχουν αποδείξει ότι τηρούν με μεγαλύτερη υπευθυνότητα από ότι οι κυβερνώντες.

Την βασική ευθύνη για όλες τις καταστροφικές αποφάσεις, την έχει φυσικά η κυβέρνηση αλλά και ορισμένοι επιστήμονες που δεν σεβάστηκαν τον ρόλο τους και συμμετείχαν σε πολιτικά και άλλα παιχνίδια στις πλάτες των Ελλήνων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Θέση υπό περιορισμό αριθμού μελών υποβρυχίου λόγω μη προθυμίας τους να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΪΒΑΖ