ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ

Η κυβέρνηση προανήγγειλε την δωρεάν διάθεση rapid test στους πολίτες, όπως είχε προτείνει εδώ και μήνες η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ, χωρίς όμως να διαχωρίζει τα «περιστατικά» τα οποία συνεχίζει να βαπτίζει «κρούσματα», προκειμένου να δικαιολογήσει την λήψη σκληρών μέτρων ώστε να απαγορεύσει και φέτος τον εορτασμό της Ανάστασης.

Δεν μπορεί η πανδημία να λειτουργεί ως «εργαλείο» για λήψη ανθελληνικών, «χριστιανοφοβικών» και αντικοινωνικών μέτρων!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ καλεί επιτέλους την κυβέρνηση να υιοθετήσει τον συνδυασμό μέτρων που επισήμως έχει καταθέσει εδώ και μήνες.

Δημιουργία ΜΕΘ με την πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού. Ενίσχυση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και της κατ’ οίκον νοσηλείας σε συνεργασία με τους γιατρούς μέσω ΕΟΠΥΥ. Και επιτέλους, να προβεί στον διαχωρισμό των «περιστατικών» από τα «κρούσματα», όπως απαιτεί και μεγάλο μέρος της επιστημονικής κοινότητας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ”