ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙ “ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ” ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙ “ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ” ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ισχυρίστηκε ότι η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο συνέβαλε για την «βελτίωση του κλίματος» μεταξύ των δύο χωρών, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες.

Μέχρι αυτή τη στιγμή όμως δεν έχουμε δει ούτε άρση του Casus Belli, ούτε ακύρωση του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου, ούτε φυσικά κάποια απόσυρση τουρκικών στρατευμάτων και εποίκων από την μαρτυρική Κύπρο. Κινήσεις που αποτελούν τα μοναδικά στοιχεία πραγματικής «βελτίωσης του κλίματος».

Αντίθετα, είδαμε έκπληκτοι τον πρωθυπουργό να μιλά πάλι αόριστα για «διαφορές» με την Τουρκία, εγκαταλείποντας πάλι την εθνική γραμμή που αναγνωρίζει μία και μόνη διαφορά, την οριοθέτηση της νησιωτικής υφαλοκρηπίδας.

Η Ελληνική Λύση οφείλει λοιπόν να προειδοποιήσει την κυβέρνηση πως εάν θεωρεί «βελτίωση του κλίματος» την πλήρη ενεργειακή εξάρτηση της Ελλάδας από την Τουρκία και οποιαδήποτε υποχώρηση από την εθνική γραμμή για το Αιγαίο και την Κύπρο, διαπράττει εθνικό έγκλημα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Αγανάκτηση των αγροτών της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου του Δήμου Αλμωπίας για την έκδοση των πορισμάτων από τον ΕΛΓΑ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ” ΛΗΨΗΣ ΜΕΤΡΩΝ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΩΝ