ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ

Ελληνική Λύση

ΠΕΜΠΤΗ 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ

Ο αρμόδιος υπουργός ομολόγησε ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού, (την διοίκηση της οποίας διόρισε η ίδια η ΝΔ) δεν επέβαλε ούτε ένα πρόστιμο για την συντονισμένη «ληστεία» των Ελλήνων από τις πολυεθνικές.

Εν τέλει, το πρόστιμο στις πολυεθνικές το επέβαλε το ίδιο το υπουργείο!

Μια «ανεξάρτητη» αρχή που ανέχεται το πιο χυδαίο είδος κερδοσκοπίας, αυτό δηλαδή που επιβαρύνει την ίδια την διαβίωση των Ελλήνων, με την αύξηση των τιμών στα είδη πρώτης ανάγκης, είτε είναι ανίκανη είτε άκρως «εξαρτημένη».

Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη κυβερνητική ομολογία επιβεβαιώνει πλήρως τις καταγγελίες και τις θέσεις της Ελληνικής Λύσης για τις ανεξάρτητες αρχές, οι οποίες λειτουργούν προς όφελος της εκάστοτε κυβέρνησης, είτε συγκεκριμένων «ολιγαρχών».

Το γεγονός ότι το πρόστιμο εν τέλει δεν μπήκε από καμιά ανεξάρτητη αρχή αλλά από το ίδιο το υπουργείο, συνιστά διπλή επιβεβαίωση των θέσεων μας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Σχετικά με τη δημιουργία Διεθνούς Κέντρου Καινοτομίας στον χώρο των παλαιών Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα
Επόμενο άρθροΠαύλος Σαράκης – Ολομέλεια 02/11/2023