ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ, ΔΙΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΝΔ

Ελληνική Λύση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ, ΔΙΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΝΔ

Η κυβέρνηση αφού βούλιαξε την χώρα στα ελλείμματα, καταγράφοντας ρεκόρ αρνητικού εμπορικού ισοζυγίου, ετοιμάζεται να μοιράσει και άλλα προεκλογικά επιδόματα, στους Έλληνες που η ίδια έχει οδηγήσει στην εξαθλίωση με τα εγκληματικά της λάθη.

Η Ν.Δ. αφού χρησιμοποίησε τις πρωτοφανείς ανατιμήσεις για να γεμίσει το δημόσιο ταμείο μέσω της υπερφορολόγησης του συνόλου των Ελλήνων, τώρα ετοιμάζεται να εξαγοράσει ψήφους, με νέα, προεκλογικά επιδόματα. Όλα αυτά, αφού δανείστηκε κάποια δισεκατομμύρια με επιτόκιο που μαθηματικά θα οδηγήσει σε νέες περιπέτειες.

Ένα κόμμα που έχει χρεοκοπήσει και οφείλει σχεδόν μισό δις σε τράπεζες και ιδιώτες, χρησιμοποιεί το δημόσιο ταμείο που συντηρείται από την υπερφορολόγηση και τον υπέρογκο δανεισμό για να εξαγοράσει την ψήφο των Ελλήνων.

Ο Έλληνας ψηφοφόρος θα πρέπει επιτέλους να τιμωρήσει όσους πολιτεύονται με γνώμωνα τις επόμενες εκλογές και όχι τις επόμενες γενιές.

Η Ελληνική Λύση έχει αποδείξει ότι διαθέτει το πρόγραμμα, το σθένος, την ανεξαρτησία και την εντιμότητα ώστε να αγωνιστεί για μία Ελλάδα, αυτοδύναμη και αυτεξούσια.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑντώνης Μυλωνάκης – Διαρκής επιτροπή δημόσιας διοίκησης 20/01/2023
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΝΔ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ