ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ – ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

Ελληνική Λύση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ – ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

Οι εξελίξεις στο μέτωπο της Ουκρανίας οξύνουν τις ολέθριες συνέπειες της ενεργειακής κρίσης που ήδη πλήττει τα Ελληνικά νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.

Η ΝΔ πρέπει άμεσα να διορθώσει τα εγκληματικά λάθη που έκανε τα τελευταία δύο χρόνια, χωρίς χρονοτριβή.

Η ελληνική κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός πρέπει να υλοποιήσει άμεσα τις προτάσεις που η Ελληνική Λύση έχει καταθέσει εδώ και αρκετούς μήνες.

Η ολοκλήρωση του East Med, του μοναδικού ασφαλούς αγωγού για την ενεργειακή προμήθεια προς την Ελλάδα και την Ευρώπη είναι ύψιστη προτεραιότητα.

Ζωτικής σημασίας είναι η έναρξη εξορύξεων του Ελληνικού ορυκτού πλούτου και η άμεση υπαναχώρηση από τις «παρανοϊκές» τοποθετήσεις ανώτατων κυβερνητικών αξιωματούχων περί «μη εξόρυξης».

Η πλήρης επαναλειτουργία των λιγνιτικών εργοστασίων είναι αυτονόητη, προκειμένου η Ελλάδα να επανακτήσει την ενεργειακή της αυτάρκεια και αυτονομία.

Άμεση πρέπει να είναι και η επιβολή πλαφόν στην τιμή πώλησης των καυσίμων, προκειμένου οι Έλληνες καταναλωτές να προστατευτούν από τα κρούσματα αισχροκέρδειας που πληθαίνουν.

Είναι ανεπίτρεπτο οι Έλληνες να αφήνονται έρμαια στους κερδοσκόπους. Είναι καιρός η Ν.Δ. να αφήσει την «εξυπηρέτηση» των ολιγαρχών και να υπηρετήσει τους Έλληνες πολίτες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Εκ των έσω καταρρίπτεται το αφήγημα της Κυβέρνησης για τη συμφωνία του Υπουργείου με το Πακιστάν
Επόμενο άρθροΘέμα: Συμμόρφωση του ιστότοπου στο Διαδίκτυο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σχετικά με την προσβασιμότητα από τα ΑμεΑ και την δήλωση προσβασιμότητας