ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η κα ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΝΔ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 12ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΘΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΟΥ

Ελληνική Λύση

ΔΕΥΤΕΡΑ 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Η κα ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΝΔ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 12ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΘΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΟΥ

Το 12χρονο παιδί που μαρτύρησε στα χέρια της συμμορίας των παιδοβιαστών του Κολωνού δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από κουκουλοφόρο μέσα στο σπίτι του. Πριν από λίγες ημέρες, «άγνωστοι» απείλησαν και τον αδελφό της για να «σταματήσει να μιλά».

Η Ελληνική Λύση έχει καταγγείλει από την πρώτη στιγμή την οργανωμένη απόπειρα συγκάλυψης και φυγάδευσης των «ευυπόληπτων» τεράτων που συμμετείχαν στους βιασμούς του παιδιού. Θα γεγονότα, δυστυχώς μας δικαιώνουν.

Η λίστα με τους 200 υπόπτους παραμένει ακόμα σε κάποιο «συρτάρι» προκειμένου να καλυφθούν σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες πρόσωπα «υπεράνω υποψίας».

Η μητέρα του κοριτσιού παραμένει σκανδαλωδώς προφυλακισμένη, ενώ παιδοβιαστές κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Η κυβέρνηση της ΝΔ και η αρμόδια υπουργός κ. Δόμνα Μιχαηλίδου ευθύνονται για την στοχοποίηση του 12χρονου κοριτσιού αλλά και για την συγκάλυψη.

Η Ελληνική Λύση προειδοποιεί όσους με τις πράξεις και τις παραλήψεις τους οδηγούν συγκαλύπτουν τους δράστες αυτού του φρικτού εγκλήματος, ότι θα εντοπιστούν και θα λογοδοτήσουν πέραν πάσης «ασυλίας» και «ακαταδίωκτου».

Η μόνη πρέπουσα ποινή για τους παιδοβιαστές είναι η ισόβια κάθειρξη χωρίς δικαίωμα αποφυλάκισης και ο χημικός ευνουχισμός.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
Επόμενο άρθροΜαρία Αθανασίου – Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων 04/04/2023