ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΝΔ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ FAKE NEWS!

Ελληνική Λύση

ΠΕΜΠΤΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η ΝΔ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ FAKE NEWS!

Την ώρα που οι κάτοικοι του Έβρου ξεσηκώνονται μετά τις συνεχείς δολοφονίες έντιμων Ελλήνων οικογενειαρχών από δουλεμπόρους – δολοφόνους οι οποίοι εισέρχονται ανεξέλεγκτα στην πατρίδα μας από τα δήθεν «απόρθητα» σύνορα, η επικίνδυνη ΝΔ έχει το θράσος να κάνει λόγο για Fake News!

Τα αναίσχυντα ψεύδη τους, άλλωστε τα γκρέμισε ο Γραμματέας συνοριοφυλάκων Έβρου που αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση ευθύνεται για την ασυδοσία των δουλεμπόρων δολοφόνων Ελληνων!

Είναι μάλιστα τόσο άσχετοι, που χρεώνουν ανάρτηση διαχειριστών στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο!

Είναι ακριβώς η ίδια τακτική που ακολούθησαν για να συγκαλύψουν το έγκλημα των Τεμπών. Όταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής το «τσιμέντωμα» στον χώρο της τραγωδίας, πάλι η Ν.Δ. και τα εξωθεσμικά φερέφωνα της, έκαναν λόγο για «Fake News». Σήμερα όμως, οι συγγενείς των θυμάτων καταθέτουν μήνυση για «αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος»…

Η Ν.Δ. που έχει καταντήσει τη χώρα μας ξέφραγο αμπέλι για κάθε ναζί, κάθε ισλαμιστή και κάθε δουλέμπορο, δεν είναι πλέον «κριτής αλήθειας» αλλά συνεργός στις δολοφονίες Ελλήνων.

ΥΓ: Πάει πολύ να μιλούν για «πατριωτισμό ευθύνης», οι κατά συρροήν ανεύθυνοι τον «αδιάκοπων διακοπών».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΘέμα: Καταστροφική και παράνομη αλιεία από τουρκικές μηχανότρατες στο βορειονατολικό Αιγαίο
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΑΜΠΝΤΟΥΛΧΑΜΙΝΤ ΧΑΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ