ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

Ελληνική Λύση

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

Την ώρα που οι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές χώρες τίθενται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της ενεργειακής κρίσης που οξύνονται επικίνδυνα, η ΝΔ ασχολείται με την πολιτική της επιβίωση καλλιεργώντας ακατάσχετη εκλογολογία.

Η Γερμανία επανεκκινεί το σύνολο των λιγνιτικών μονάδων παραγωγής ρεύματος, δικαιώνοντας την πρόταση της Ελληνικής Λύσης, προς την ελληνική κυβέρνηση, η οποία κατατέθηκε επίσημα πριν από δύο χρόνια.

Ζητήσαμε επίσης από την κυβέρνηση τόσο να προαγοράσει πετρέλαιο και φυσικό αέριο όταν οι τιμές ήταν στο ναδίρ, ενώ απαιτήσαμε την άμεση μείωση του ΦΠΑ, όταν οι ανατιμήσεις είχαν ξεκινήσει.

Εάν η κυβέρνηση μας είχε ακούσει, σήμερα η Ελλάδα θα ήταν ενεργειακά θωρακισμένη και οι Έλληνες θα είχαν την φθηνότερη ενέργεια στην ΕΕ.

Σήμερα, λόγω της κυβερνητικής αδιαφορίας η Ελλάδα πληρώνει το ακριβότερο ρεύμα και τα ακριβότερα καύσιμα στην Ευρώπη. Η κυβέρνηση όμως «λείπει σε διακοπές», σχεδιάζοντας πρόωρες εκλογές.

Η Ελληνική Λύση σε αντίθεση με την ΝΔ, απέδειξε ότι πολιτεύεται με ορίζοντα τις επόμενες γενιές και όχι τις επόμενες εκλογές.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΜΕΓΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ