ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Ελληνική Λύση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΪΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Ο Ευρωβουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και της ομάδας του ECR, Εμμανουήλ Φράγκος Φραγκούλης, τάχθηκε στην τελευταία Ολομέλεια υπέρ των άμεσων μέτρων για την αύξηση της γεννητικότητας και προάσπισης της εθνικής κυριαρχίας, καταθέτοντας δύο τροπολογίες.

Η πρώτη υπέρ της υποστήριξης των ευρωπαϊκών και αντιστοίχως στην Ελλάδα των Ελληνικών Οικογενειών με προτεραιότητα στις πολυμελείς Οικογένειες, σε επίπεδο δήμων, περιφερειών και εθνικό. Η τροπολογία προτάθηκε στην Έκθεση για την «δημογραφική αλλαγή στην Ε.Ε.», στην οποία δυστυχώς πρωτεύουσα θέση έλαβε η «ένταξη» των λαθρομεταναστών, ως «λύση του δημογραφικού προβλήματος».

Η δεύτερη υπέρ ειδικών/ευεργετικών ρυθμίσεων για τα νησιά, που δεν πρέπει να εξισώνονται με την ενδοχώρα, καθώς αντιμετωπίζουν ιδιαίτερες προκλήσεις.

Οι τροπολογίες του Εμμανουήλ Φράγκου έλαβαν τη στήριξη πολλών Ευρωβουλευτών, αλλά αντιμετώπισαν τον τυφλό κομματισμό των ελλαδικών κομμάτων. Εάν είχαν λάβει τη στήριξη των Ευρωβουλευτών ΝΔ, ΚΙΝΑΛ (ΕΛΚ, Σ&Δ αντίστοιχα) θα μπορούσαν να έχουν τεθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια. Αποδεικνύεται δυστυχώς ακόμη μια φορά ότι ο κομματισμός, προτάσσεται του εθνικού συμφέροντος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στον εορτασμό της 157ης Επετείου της Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ