ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ελληνική Λύση

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ο Ευρωβουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ και της ομάδας του ECR, Εμμανουήλ Φράγκος Φραγκούλης συμμετέχει ενεργά με προτάσεις και τροπολογίες στη διαμόρφωση του νέου Ευρωπαϊκού φορολογικού συστήματος. Οι νομοθετικές πρωτοβουλίες φωτογραφίζουν τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα, υπό τη μορφή τροπολογιών σε Έκθεση για την “Δημιουργία Οικονομικά, Κοινωνικά και περιβαλλοντικά βιώσιμου Ευρωπαϊκού φορολογικού συστήματος στην μετά-COVID οικονομία”.

Ο Ευρωβουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ κ. Εμμανουήλ Φράγκος καταθέτει πρωτοβουλίες με σκοπό την ενίσχυση της Ελληνικής οικογένειας, που βάλλεται από συνεχή προβλήματα τις τελευταίες δεκαετίες. Οι προτάσεις έχουν προσανατολισμό την ενίσχυση της γονεϊκότητας για την υποστήριξη των γεννήσεων, αντικαθιστώντας την υποδοχή νέων λαθρομεταναστών για την “αντιμετώπιση της μείωσης του πληθυσμού” και της ευρωπαϊκής υπογεννητικότητας.

Επίσης ο Εμμανουήλ Φράγκος αντιτάσσεται στην επιβολή “φιλοπεριβαλλοντικής φορολογίας” στην ναυτιλία που θα την οδηγήσει να μεταφερθεί σε τρίτα κράτη. Παρομοίως οι προτάσεις είναι κατά των κοινωνικών και γεωγραφικών ανισοτήτων, ώστε να ωφεληθεί περαιτέρω η Ελλάδα από την ευρωπαϊκή πολιτική συνοχής και ιδίως τα νησιά μας.
Ο Έλληνας Ευρωβουλευτής είναι ξεκάθαρα υπέρ της σταδιακής μείωσης της φορολογίας, ως λογικό αποτέλεσμα της ψηφιοποίησης του δημοσίου, ενώ τάσσεται κριτικά κατά του προβλήματος που δημιούργησε στην οικονομία το ακανόνιστο κλείσιμο της, στη διάρκεια του παρελθόντος έτους.

Η συμμετοχή του Εμμανουήλ Φράγκου στη διαμόρφωση του νέου Ευρωπαϊκού φορολογικού συστήματος έχει ξεχωριστή σημασία για την επόμενη ημέρα της πανδημίας. Το σφράγισμα της αγοράς, το ακραίο κλείσιμο και τα εξαντλητικά μέτρα οδήγησαν την Ελληνική οικονομία σε βαθιά ύφεση. Δυστυχώς τα μέτρα οδηγούν την Ελληνική οικονομία σε βαθιά ύφεση, λουκέτα, ανεργία και την Ελληνική κοινωνία στην απόγνωση.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΪΒΑΖ
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΪΒΑΖ