ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΧΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ελληνική Λύση

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΧΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η κυβέρνηση για άλλη μια φορά προσπαθεί να εξαγοράσει με ρουσφετολογικές προσλήψεις, την ανοχή των τοπικών κοινωνιών απέναντι στην εγκατάσταση δομών με παράνομους μετανάστες!

Τάζουν στους εξαθλιωμένους Έλληνες θέση στο Δημόσιο για να μην αντιδράσουν στην δημιουργία νέων κέντρων παράνομων μεταναστών, εντός του αστικού ιστού!

Απέναντι σε αυτό το ντροπιαστικό «αλισβερίσι» και τις μπίζνες των ΜΚΟ επάνω στην διάλυση της ελληνικής κοινωνίας, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έχει καταθέσει την μοναδική βιώσιμη, δίκαιη και εθνικά υπεύθυνη πρόταση που θα δώσει τέλος σε αυτή την βιομηχανία του αίσχους: Άμεση μεταφορά όλων των παράνομων μεταναστών σε ανθρώπινες δομές εντός ακατοίκητων νησιών, μέχρι την τελική τους απέλαση.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ – ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΧΘΡΟΠΑΘΩΝ: ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ TWITTER
Επόμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ